Tafels

Tafels

De tafel voor in uw eetkamer, woonkamer; de eetkamertafel en de salontafel. De eetkamertafel heeft de laatste jaren een prominentere rol gekregen in de woonkamer. De afmetingen van de tafels zijn gegroeid om plaats te bieden aan familie en vrienden, eetkamertafels met afmetingen van 220 cm en groter zijn allang geen uitzonderingen meer. Het functionele heeft de tafel altijd behouden; eten, werken, ontspannen dit geld nog steeds voor de tafel, maar het decoratieve is een belangrijke rol gaan spelen. Naast de salontafel en eettafel zijn er ook bartafels, bijzettafels, etc. Tafels zijn leverbaar in eiken, noten, kersen, teak, hoogglans, glas, kunstof, etc elk om een bepaalde uitstaling te hebben en de sfeer in het interieur te bepalen. 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

223 items

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

223 items

per pagina

Tafels kopen

Bij Miltonhouse vind je een uitgebreid assortiment aan tafels die passen bij elke interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een elegante eettafel voor in de eetkamer, een stijlvolle salontafel voor de woonkamer of een compacte bijzettafel voor naast de bank, wij hebben het allemaal. Onze tafels combineren functionaliteit met design, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een eyecatcher in je interieur. Van moderne ronde eettafels tot robuuste boomstamtafels, je vindt altijd de tafel die aansluit bij jouw smaak en wensen. Ontdek ons veelzijdige aanbod en creëer een gezellige en stijlvolle ruimte in jouw huis.

 

Voordelige tafels

Een mooie tafel hoeft niet altijd duur te zijn. Bij Miltonhouse bieden we een ruime keuze aan betaalbare tafels, zonder concessies te doen aan kwaliteit en uitstraling. Of je nu kiest voor een industrieel model, een luxe eettafel of een trendy bartafel, je vindt bij ons altijd tafels die perfect binnen je budget passen. Profiteer van onze scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen, zodat je een prachtige tafel in huis kunt halen zonder de bank te breken. Kwaliteit en design voor een voordelige prijs, dat is wat je bij Miltonhouse kunt verwachten.